Saopštenje za javnost

I pored upozorenja reprezentativnog Policijskog sindikata Srbije (PSS) i izjave ministra unutrašnjih poslova Nebojše Stefanovića, policajce po Srbiji i dalje nastavljaju da zovu starešine i ispituju da li je neko od policajaca tražio odobrenje od kabineta ministra da prisustvuje predizbornim mitinzima predsedničkih kandidata.

Diktatura u pokušaju!

Reprezentativnom Policijskom sindikatu Srbije od ponedeljka se javio veliki broj policajaca iz svih Policijskih uprava po Srbiji, koji navode da im je zabranjeno prisustvovo predizbomim skupovima predsedničkih kandidata.

VAŽNO OBAVEŠTENJE!!! za članove Policijskog sindikata Srbije i ostale zaposlene u MUP-u

Obzirom da je juče, 15.03.2017. godine održana Komisija u vezi isplata solidarne pomoći, a povodom novog Pravilnika o solidarnoj pomoći koji je stupio na snagu i koji je u suprotnosti sa Aneksom PKU-a jer isti ne predviđa isplatu solidarne pomoći za rođenje deteta i smrt užeg člana porodice...

SAOPŠTENJE ZA ČLANOVE POLICIJSKOG SINDIKATA SRBIJE I OSTALE ZAPOSLENE U MINISTARSTVU UNUTRAŠNJIH POSLOVA

MUP je ukinio solidarnu pomoć za rođenje deteta, za smrt užeg člana porodice, dok se za bolesti solidarna pomoć bezmalo neće ni dodeljivati!!!Tako je danas predočeno predstavnicima Policijskog sindikata Srbije koji su bili na prvoj Komisiji za solidarnu pomoć za 2017. godinu.

SAOPŠTENJE ZA ČLANOVE POLICIJSKOG SINDIKATA SRBIJE I OSTALE ZAPOSLENE U MINISTARSTVU UNUTRAŠNJIH POSLOVA

Na današnjem sastanku Upravnog odbora Policijskog sindikata Srbije doneta je jednoglasna odluka o održavanju novog protesta. Protest će biti organizovan kao i do sada, u saradnji sa Vojnim sindikatom Srbije.

Drage dame zelimo Vam Srecan 8.mart

SAOPŠTENJE ZA ČLANOVE POLICIJSKOG SINDIKATA SRBIJE I OSTALE ZAPOSLENE U MINISTARSTVU UNUTRAŠNJIH POSLOVA

Poštovani, Žandarmerija je organizaciona jedinica izraženog osećaja pripadnosti i povezanosti. Naglašeni odnosi subordinacije u korelaciji sa obavezujućim pravima radnika, moraju kumulativno dati adekvatan odgovor Žandarmerije na sve izazove koji se pred nju stavljaju.

NA ULICI OKO 8 000 HRABRIH!

Hrabre vojnike i policajce, građane, druge sindikate i udruženja, kao i govore predsednika Vojnog sindikata Srbije i Policijskog sindikata Srbije možete videti na našim sajtovima i fejsbuk stranicama, na svim elektronskim novinama, na slobodnim televizijama i u štampanim izdanjima novina.

OBAVEŠTENJE

Dana 11 februara 2017.godine ispred Vlade Republike Srbije, ul. Nemanjina 11 u 12 časova održaće se protest vojnog i policijskog sindikata.

SAOPŠTENJE

Latest video

Android aplikacija

banner1

SPECIJALNA PONUDA ZA ČLANOVE PSS-A

bnkban

Sindikalna ponuda

tabela

Pogledajte još
: