SKANDAL U MUP-U UKRADEN MINISTROV FAKSIMIL !!!

Na adresu Policijskog sindikata Srbije stigla je Vrlo hitna depeša na koju je neko mlatnuo ministrov faksimil. Po sadržaju depeše sumnjamo na Zmaja od Šipova. Zašto?

U depeši otimičari ministrovog faksimila se hvale da je MUP obezbedio plate za zaposlene. Uspeh velik kao kineski zid se predstavlja obezbeđenje dnevnica od 150 dinara. Još zezaju da su tu pare za jubilarne i solIdarne pomoći, druga socijalna davanja i ostale obaveze iz Zakona i kolektivnog ugovora.

Komičari, znamo da je vama do smeha ali čisto da znate:

•    Solidarna pomoć za 2017. godinu nije ni počela (maj mesec).

•    Solidarna pomoć za 2016. godinu još nije isplaćena u potpunosti.

•    Dnevnice kasne.

•    Dnevnice za isplatu su uglavnom po 30 ili 75 dinara pa je to izdatak za MUP jednak recimo tretmanu u kozmetičarskom salonu na Voždovcu kako nam javljaju.

•    A za plate, bravo! MUP je obezbedio plate, ma vi ste kraljevi stand up komedije!

•    Čl. 172 se neće primenjivati do odluke Ustavnog suda. Isto tako je država rekla da neće smanjivati penzije, niti da parking servis sme zadržavati odneta vozila, nisu ni smanjene dnevnice vojsci i policiji do odluka Ustavnog suda.

Alo genijalci, pa što ste donosili takav Zakon kada smo vam nacrtali da je to loše, nemoralno, protivno smislu Ustava, i to pre usvajanja Zakona kada su vaši sindikati bili za takav član a sada se kao bune.

Lopovi ministrovog faksimila, podneta je i Ustavna inicijativa zbog manjkavosti u disciplinskom postupku, pa što onda MUP disciplinski kažnjava ljude dok se ne izjasni Ustavni sud. Kolege ne nasedajte na prazne priče svi u okruženju imate nekog protiv koga se vodi disciplinski postupak.

Posle čitanja Vrlo hitne depeše MUP-a da su obezbeđene pare za platu, slobodno se konsultujte sa farmaceutom ili izabranim lekarom.

Važno je i napomenuti da se sada provladini sindikati takmiče koji od njih je svojim aktivnostima ovakvu reakciju izazvao. Svi dobro znamo ko se bori za opšti a ko za lične interese.

To za ocenu ostavljamo vama drage koleginice i kolege!

U Beogradu 08.05.2017. godine

Vaš PSS