Odluka je doneta - protest 7.oktobra!

Print

Dana 7. oktobra 2017. godine, ca početkom u 14 časova, ispred zgrade Predsedništva Republike Srbije, ulica Srpskih vladara u Beogradu, održaće se protest građana Srbije koji će organizovati Policijski sindikat Srbije i Vojni sindikat Srbije. Protest podržavaju udruženja ratnih veterana Srbije, Građanske inicijative i pokreti, studenti, zaposleni u poštama, javnim komunalnim preduzećima, prosvetari, rudari, seljaci, radnici...

 

Srbija je postala talac u rukama onih kojima je narod,' iskonski suveren državotvornosti, poverio vršenje vlasti zarad koristi građana. Međutim, apsolutno svi nosioci vlasti su zloupotrebili javne funkcije zarad lične koristi i koristi njihove kvazielitističke grupacije. Za to vreme građani su obespravljeni, demoralisani, izvršen je pokušaj socijalne, finansijske i duhovne getoizacije. Niko nema pravo da obesmišljava postojanje čoveka u Srbiji ma kako se on zvao.

 

PORUKA PROTESTA JE - VRATITE NAM DRŽAVU.

 

Okuplja nas borba za državom prava, pravde i demokratskih institucija; zaustavljanje privatizacije javnih resursa; socijalna sigurnost, besplatno školstvo i besplatno zdravstvo i zakonom garantovana apsolutna sloboda javne reči.

5.    oktobar je propušten.

6.    oktobar se nije desio.

7.    oktobra se borimo za opstanak!

 

Pozivamo sve obespravljene, unižene, potlačene, željne pravde i prva za sve i sve druge nezadovoljne građane da dođu na protest 7. oktobra 2017. godine u 14 časova ispred Predsedništva PC.

 

U Beogradu, 28.09.2017. godine

Vaš Policijski sindikat Srbije

doneta je odluka0001

Prijatelji sajta

: