MUP NEĆE DA UTVRĐUJE REPREZENTATIVNOST NSP-U !

Štampa

Nadrealno! MUP neće da utvrđuje koliko NSP ima članova i da postupi po Zakonu o radu, već štite svoje pulene navodeći samo njima znane brojeve o navodnom članstvu.

Bez ikakvog uvida u članstvo NSP-a na javnoj proveri, MUP garantuje da je njihov NSP reprezentativan. Kažu da su to utvrdili uvidom u evidencije MUP-a. Ej Srbijo među šljivama. MUP bez trunke stida, moralnosti, principijelnosti, zakonitosti, profesionalizma, ljudskosti kaže ovi naši su reprezentativni pa verujte nama, mi smo uvek govorili istinu i radili u korist radnika.

Pa poznato je da nam MUP nije smanjio plate, dnevnice, organizovao analizu rizika, doveo nepotističke kadrove... a NSP sve to podržao.

U MUP-u zakon više ne važi, ako je ikada i važio. MUP će odlučivati o tome ko je reprezentativan i bez provere. Javnost ne postoji, ljudi su nebitni, Zakon opterećenje.

Sada bar svi znate da je NSP jedan minoran sindikat koji postoji isključivo zahvaljujući dobroj volji ministarstva. Kada prestanu da im služe nestaće, a oni koji budu ostali u NSP-u nosiće teret članstva u tom sindikatu i na ovaj i na onaj način.

Svaka čast MUP-u i čestitke NSP-u na reprezentativnosti, zaslužili ste jedni druge.

Sramota.

Ali ovo nije kraj, ovo je tek početak. Za sve.

U Beogradu, 24.11.2017. godine

Vaš PSS

24.11.2017. 20001v

OdgovorMUP azareprezentativnostNSP0001v

Prijatelji sajta

: