JOŠ JEDNA POBEDA PSS-A

Poverenik za informacije od javnog značaja je naredio MUP-u da mora da dostavi PSS-u polise osiguranja kojima su osigurani zaposleni...

Podneli smo zahtev za ispitivanje reprezentativnosti NSP jer ne postoji pravni osnov da se podnese zahtev za utvrđivanje činjenice da li je uopšte SINDIKAT.

Podneli smo zahtev za ispitivanje reprezentativnosti NSP jer ne postoji pravni osnov da se podnese zahtev za utvrđivanje činjenice da li je uopšte SINDIKAT. Matematički dokazati da je 5.500 = reprezentativnost, je veliki izazov i za ministra Nebojšu dr. Stefanovića.

Sindikat radnika unutrašnjih poslova Republike Srpske doneo odluku o potpisivanju Sporazuma o saradnji sa Policijskim sindikatom Srbije.

Poštovani, Republički odbor Sindikata radnika unutrašnjih poslova Republike Srpske na svojoj sjednici održanoj 06.10.2017. godine donio je Odluku o prihvatanju Vaše ponude o potpisivanju Sporazuma o saradnji naša dva sindikata, Policijskog Sindikata Srbije i Sindikata radnika unutrašnjih poslova Republike Srpske.

POBEDA PSS-A MUP DUŽAN DA PLATI NOVOGODIŠNJU ČESTITKU!!!

U „pilot“ tužbi PSS-a, sud u Bečeju je doneo prvostepenu presudu da je MUP kao poslodavac dužan da isplati novčani iznos na ime naknade za novčanu čestitku deci zaposlenih na ime poklona za Novu godinu u visini 9.166,00 dinara sa zakonskom zateznom kamatom od dana podnošenja tužbe.

"VRATITE NAM DRŽAVU"

Odluka je doneta - protest 7.oktobra!

Dana 7. oktobra 2017. godine, ca početkom u 14 časova, ispred zgrade Predsedništva Republike Srbije, ulica Srpskih vladara u Beogradu, održaće se protest građana Srbije koji će organizovati Policijski sindikat Srbije i Vojni sindikat Srbije.

Plakat za oktobarski protest

Plakat za oktobarski protest

Predsednice Vlade RS, budite bez brige, više Vam se nećemo obraćati

Poštovanu predsednicu Vlade RS smo doživljavali više nego ozbiljno prilikom upućivanja dopisa da smeni ministra Stefnovića, gde smo naveli najmanje 15.ak argumenata od potencijalnih 1015.

Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja - Ministru Zoranu Đorđeviću

Poštovani, zahtevamo da poštujete Zakon i samim tim da zabranite rad Nezavisnog sindikata policije (NSP), sindikata koji (ne)deluje u MUP-u PC, odnosno da isti sankcionišete shodno duhu Zakona o radu zbog eklatantne povrede članova 6. i 218. navedenog propisa.

ŠKOLSKI PRIMER ANTI-SINDIKALNE BORBE.

EVO KOME SNS I MUP PLAĆAJU DA SE (NE) BAVI POLITIKOM.  

Najnoviji Video

 
KONFERENCIJA ZA NOVINARE PSS-a - 07.11.2017.

Android aplikacija

banner1

SPECIJALNA PONUDA ZA ČLANOVE PSS-A

bnkban

Sindikalna ponuda

tabela

Pogledajte još
: