Predsednice Vlade RS, budite bez brige, više Vam se nećemo obraćati

Poštovanu predsednicu Vlade RS smo doživljavali više nego ozbiljno prilikom upućivanja dopisa da smeni ministra Stefnovića, gde smo naveli najmanje 15.ak argumenata od potencijalnih 1015.

Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja - Ministru Zoranu Đorđeviću

Poštovani, zahtevamo da poštujete Zakon i samim tim da zabranite rad Nezavisnog sindikata policije (NSP), sindikata koji (ne)deluje u MUP-u PC, odnosno da isti sankcionišete shodno duhu Zakona o radu zbog eklatantne povrede članova 6. i 218. navedenog propisa.

ŠKOLSKI PRIMER ANTI-SINDIKALNE BORBE.

EVO KOME SNS I MUP PLAĆAJU DA SE (NE) BAVI POLITIKOM.  

Megatrend + MI6 = Šta mislite?

MUP hoće da izmeni i dopuni Zakon o policiji pa je za saglasnost pozvao neke svoje sindikate, one njima podobne koji neće da se bune već da se apsolutno slože sa MUP-om.

11 GODINA POLICIJSKOG SINDIKATA SRBIJE

Ovaj rođendan proslavljamo radno, u nastavku borbe za ostvarivanje prava radnika našeg ministarstva kao i za veću bezbednost svih građana Srbije. Borbu koju su nam u prethodnom periodu obeležili protesti, medijski istupi, saopštenja ali i oni manje vidljivi ali isto tako važni segmenti sindikalne akcije.

POLISA OSIGURANJA ZA RADNIKE MUP-A JE SLUŽBENA TAJNA!

Naše osiguranje je tajna za nas same. Tako da mi (radnici MUP-a) koji smo osigurani, ne znamo ni gde, ni kako, ni od čega i na koliko smo osigurani. Odgovaraju nam da je to tajna „jer bi otkrivanjem mogle nastupiti teške pravne ili druge posledice po interese zaštićene zakonom“.

VIŠE CE NEĆE PLAĆATI NOĆNI, SMENSKI, PREKOVREMENI I RAD 3A DRŽAVNE I BEPCKE PRAZNIKE, KAO I PUTNI TROŠKOVI!?!

Kako Policijski sindikat Srbije nezvanično saznaje Ministarstvo unutrašnjih poslova je krajem septembra 2016. godine razrađivalo načine ukidanja isplata za noćni, smenski i prekovremeni rad kao i rad za vreme državnih i verskih praznika kao i putne troškove.

PODRŠKA STUDENTIMA

Policijski sindikat Srbije pruža punu podršku studentskom i protestu građana zakazanom za sutra (sreda) 31.05.2017. godine u 18 časova u Beogradu na Trgu Republike.

FENOMENALNO! (poslednji sastanak Komisije za solidarne pomoći)

Solidarna pomoć za 2016. godinu je završena. Dobro nije, ali biće. Valjda. Jednog dana, ove ili sledeće godine. Komisija za solidarne pomoći je završila obradu svih pristiglih predmeta, ljudski resursi ministarstva dostavili su rešenja našim finansijama gde se isplata očekuje

SKANDAL U MUP-U UKRADEN MINISTROV FAKSIMIL !!!

Na adresu Policijskog sindikata Srbije stigla je Vrlo hitna depeša na koju je neko mlatnuo ministrov faksimil. Po sadržaju depeše sumnjamo na Zmaja od Šipova. Zašto?

Najnoviji Video

Android aplikacija

banner1

SPECIJALNA PONUDA ZA ČLANOVE PSS-A

bnkban

Sindikalna ponuda

tabela

Pogledajte još
: