ZAŠTO ZAKON NE VOLI NSP I VRH MUP-A?

U kakvom su odnosu NSP i član 218. Zakon o radu? U jako lošem gotovo nepomirljivom, kažu čisti dokazi. Ovaj član navodi da se sindikat smatra reprezentativnim...  

MUP ne poštuje sve odredbe kolektivnog ugovora

KOMISIJA ZA SOLIDARNU POMOĆ

Dana 11.01.2018.godine, održan je jedanaesti sastanak Komisije za proveru ispunjenosti uslova za dodelu solidarne pomoći.Na današnjem sastanku je potvrđeno da će MUP i u 2018. godini primenjivati dvostruke aršine po zahtevima za solidarne pomoći, čime će nastaviti sa diskriminacijom zaposlenih...

Zaposlenima u MUP-u koji se nalaze na porodiljskom odsustvu nije povećana plata u iznosu od 10%.

Poštovani, prilikom isplate plate 10. januara 2016. godine zaposlenima u MUP-u koji se nalaze na porodiljskom odsustvu nije povećana plata u iznosu od 10%.

POLICIJSKI SINDIKAT SRBIJE - Ministru dr Nebojši Stefanoviću

Poštovani,u skladu sa Glavom XX Zakona o radu podnosimo Vam inicijativu kao predstavniku poslodavca, za zaključenje novog Posebnog kolektivnog ugovora za policijske službenike.

Danas je računovodstvo obračunalo +10 % na decembarsku platu. Sledeći su novi PKU i dnevnice.

Srećni novogodišnji i božićni praznici.

DA BI SPREČIO MASOVNE KOLEKTIVNE TUŽBE, MUP ĆE ISPLATITI SRAMAN IZNOS ZA NOVOGODIŠNJU ČESTITKU.

MUP NEĆE DA UTVRĐUJE REPREZENTATIVNOST NSP-U !

Nadrealno! MUP neće da utvrđuje koliko NSP ima članova i da postupi po Zakonu o radu, već štite svoje pulene navodeći samo njima znane brojeve o navodnom članstvu.

PSS JEDINI REPREZENTATIVAN!!! NSP NIJE REPREZENTATIVAN!!! Stigla i potvrda!!!

Obavestili smo radnike MUP-a da je NSP zakonski izgubio reprezentativnost. Po Zakonu o radu (čl. 233.) tražili smo 20.10.2017. proveru reprezentativnosti NSP-a. Ni MUP ni NSP nisu postupili po Zakonu o radu (čl. 234, 228 i dalje) i nisu sproveli zakonski postupak, čime je NSP ostao bez reprezentativnosti.

Najnoviji Video

 
KONFERENCIJA ZA NOVINARE PSS-a - 07.11.2017.

Android aplikacija

banner1

SPECIJALNA PONUDA ZA ČLANOVE PSS-A

bnkban

Sindikalna ponuda

tabela

Pogledajte još
: