Sindikat radnika unutrašnjih poslova Republike Srpske doneo odluku o potpisivanju Sporazuma o saradnji sa Policijskim sindikatom Srbije.

Poštovani,

Republički odbor Sindikata radnika unutrašnjih poslova Republike Srpske na svojoj sjednici održanoj 06.10.2017. godine donio je Odluku o prihvatanju Vaše ponude o potpisivanju Sporazuma o saradnji naša dva sindikata, Policijskog Sindikata Srbije i Sindikata radnika unutrašnjih poslova Republike Srpske.

Tom prilikom su članovi Republičkog odbora iskazali veliko zadovoljstvo zbog mogućnosti da dođe do potpisivanja ovog Sporazuma i ukazali na potrebu i opravdanost bližeg povezivanja i unapređenja zajedničkog rada i saradnje naših Sindikata što će sigurno biti od koristi za naše članove.

Očekujemo da, zavisno od Vaših obaveza u narednom periodu, usaglasimo termine kako bi došlo do susreta i potpisivanja Sporazuma o našoj saradnji.

Iskreno se radujemo bližem povezivanju i zajedničkom radu naših Sindikata jer razmjena sindikalnih iskustava, međusobna podrška i solidarnost su principi kojima težimo i kojim se rukovodimo u svom radu.

U očekivanju planiranog susreta, u ime Sindikata radnika unutrašnjih poslova Republike Srpske i svoje lično ime, upućujem Vam izraze iskrenog prijateljstva i poštovanja.

Podrskasind.R.SrpskeV