INTERACIONALNI UNIVERZITET U NOVOM PAZARU I POLICIJSKI SINDIKAT SRBIJE POTPISALI UGOVOR O SARADNJI

Internacionlni univerzitet u Novom Pazaru posetila je delegacija Policijskog sindikata Srbije na čelu sa predsednikom sindikata Veljkom Mijailovićem. Delegaciju je sa saradnicima dočekao rektor Internacionalnog univerziteta prof. dr Suad Bećirović.
Nakon prijema na Univerzitetskoj akademiji potpisan je sporazum o saradnji koji su potpisali rektor Međunarodnog univerziteta i predsednik Policijskog sindikata Srbije, što će, kako kažu, biti na obostrano zadovoljstvo.

– Čast nam je što smo danas kao Univerzitet u Novom Pazaru potpisali sporazum o saradnji sa Policijskim sindikatom Srbije, što je naravno važan korak za nas jer želimo da naši studenti imaju kontakt sa stručnim organizacijama kako bi ih što bolje što bolje dobili kroz praksu i stekli što više praktičnih znanja. Pored naše saradnje sa obrazovnim institucijama važno je da imamo ovaj vid saradnje koji će koristiti i nama i ovom sindikatu koji će imati priliku da se uče o resursima i poznavanju terorizma i kapacitetima naše visokoškolske ustanove. – rekao je doktor Bećirović

– Zahvalan sam domaćinima na lepom dočeku, bilo mi je pravo zadovoljstvo da razgovaram sa svim ljudima ovde koji su stručnjaci iz svojih oblasti, što nam je veoma važno kako bismo sutra unapredili rad Ministarstva unutrašnjih poslova. Važno je povezati dve lepe stvari, nauku kada uđe u policiju i policija počne da crpi tu energiju iz ovog naučnog sektora, to znači da ćemo u budućnosti svi biti mnogo sigurniji i da ćemo na taj način unaprediti još jedno dodatno povezivanje svih aspekata našeg društva, a društvu je najvažnija bezbednost. Tako da sam ja, u svoje ime i u ime organizacije koju predstavljam, veoma srećan što se ovo potpisivanje dogodilo danas i nadam se da ćemo opravdati tu saradnju.- rekao je Mijailović.

– Potpisivanje saradnje sa Policijskim sindikatom Republike Srbije je veoma važno za Odeljenje pravnih nauka jer će naš student učestvovati u realizaciji brojnih projekata na kojima ćemo raditi u koordinaciji sa pomenutim sindikatom i to je zaista prilika koja nam se ukazala i koju smo preduzeli na obostrano zadovoljstvo i Univerziteta i Policijskog sindikata Srbije. – istakla je doktorka Dečković.

Posle potpisivanja sporazuma o saradnji, rukovodioci univerziteta su upoznali su delegaciju sa prostornim kapacitetima u okviru kojih međunarodni univerzitet posluje.

Potpisanim ugovorom za članove Policijskog sindikata Srbije i njihove porodice obezbeđen je besplatan upis i plaćanje školarine na 24 polumesečne rate.

Script Selection

Slični tekstovi