Ugovor sa DIS trgovinskim lancem

PREDSEDNIK Policijskog sindikata Srbije Veljko Mijailović i direktor marketinga kompanije DIS Stefan Čvorović, potpisali su danas Ugovor o saradnji koji omogućava svim članovima ovog sindikata korišćenje mnogobrojnih benefita u marketima omiljenog domaćeg trgovinskog lanca.
Protokol potpisivanja odvio se u prostorijama DIS marketa u Rakovici, čime se kompanija DIS obavezala da svim članovima Policijskog sindikata Srbije koji poseduju Našu karticu Dis-ovog programa lojalnosti, omogući popust od 10% za kupovinu robe.

Tako će u DIS-u popust moći da ostvare uniformisani i neuniformisani policijski službenici, odnosno pripadnici uprava i jedinica, kao što su saobraćajna, kriminalistička i granična policija, jedinice za obezbeđenje i za zaštitu, antiteroristička i helikopterska jedinica, žandarmerija i pripadnici operativnog centra.

– Policija je jedan od najbitnijih temelja svakog društva i institucija bez koje nijedna država ne može da funkcioniše niti postoji. Ljudi koji su zaposleni u Policiji imaju jedno od najbitnijih i najodgovornijih zaduženja za celokupnu zajednicu – i to po cenu sopstvene bezbednosti i sopstvenog života. Zbog toga smo osetili potrebu da pokažemo solidarnost, olakšamo im i unapredimo barem deo svakodnevice. Na ovaj način želeli smo da iskažemo zahvalnost i još jednom pokažemo da smo kompanija koja ceni rad i trud službi koje stvaraju sigurnost naše zemlje. Nakon Ugovora o saradnji koji smo potpisali sa Poštom Srbije, a sada i Policijskim sindikatom Srbije, želimo da nastavimo istim putem, jer je DIS kuća za sve nas – rekao je Stefan Čvorović, direktor marketinga kompanije DIS.

Članovi Policijskog sindikata Srbije će svoje popuste moći da ostvare u okviru DIS-ovog programa lojalnosti Naša kartica. Priključivanjem DIS-ovom programu lojalnosti, koji podrazumeva jednostavno zaključenje pojedinačnog ugovora o pristupanju programu, članovi sindikata biće u prilici da sakupljaju šljive i koriste sve druge benefite korišćenja Naše kartice poput specijalnih popusta i ponuda.

Navedeni popusti važe svakog 5.6.7 i 20, 21,22 dana u tekućem mesecu.

Script Selection

Slični tekstovi